Cinayet zanlısı yakalandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki cinayet olayının zanlısı polis ekipleri tarafından yakalanırken, zanlıya karşı yapılabilecek saldırılara karşı polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2013 22:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayet zanlısı yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Kahta'nın Gazi Mahallesi'nde sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bilinmeyen nedenlerden dolayı kalbinden bıçaklanan Hacı Öşek (19), vatandaşlar tarafından kaldırımda kanlar içerisinde yaralı halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Öşek'e olay yerinde ilk müdahaleyi yaparken, polis ekipleri ise, olayı gerçekleştiren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin bulunması için çalışma başlattı. Olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Öşek, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Öşek, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öşek'in cesedi, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin yapmış olduğu inceleme ve araştırmalar sonucunda Öşek'in cinayet zanlısı olan S.S. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği tarafından Kahta'da yakalandı. Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık raporu alınan S.S, daha sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber