19 yaşındaki Özalp'in cenazesinde gözyaşları sel oldu

İzmir’de, cama yumruk attıktan sonra cam parçasının vücuduna saplanması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi gencin cenazesinde yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2013 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
19 yaşındaki Özalp'in cenazesinde gözyaşları sel oldu

Olay, dün akşam Karşıyaka ilçesi Yalı Mahallesinde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi Harun Özalp (19), kız arkadaşı ile buluşmak için annesi Gülseren Özalp (60)'tan izin istedi. Genç, annesinin izin vermemesi üzerine sinirlenerek salonun kapı camına yumruk attı. Bu sırada dengesini kaybeden Harun Özalp, yerdeki cam kırıklarının üzerine düştü. Vücuduna saplanan cam kırıkları ile ağır yaralanan Özalp, panik içerisinde dışarı çıkarak kendisine ambulans çağırılmasını istedi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri tarafından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Harun Özalp, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne getirilen cenazeyi almak için gelen yakınlarının çok üzüntülü oldukları, birbirlerini teselli etmek için sarıldıkları ve sinir krizleri geçirdikleri görüldü.

Mezarlıklar Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere Tire'ye götürülen Özalp'ın cenazesinin, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Tire Asri Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber