Saraylı, son yolculuğuna uğurlandı

Adapazarı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli Endüstri Mühendisi Tamer Saraylı, yakalandığı amansız hastalıktan kurtarılamadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2013 22:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Saraylı, son yolculuğuna uğurlandı

Saraylı, bugün Orhan Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığında toprağa verildi.

Mütevazi ve sakin yapısıyla Adapazarı Belediyesi'nin en sevilen personellerinden biri olan ve aynı zamanda uzun yıllar Berberler Odası Başkanlığı yapan İbrahim Saraylı'nın oğlu olan Tamer Saraylı önceki gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

1 yıl önce kolon kanserine yakalanan 2 çocuk babası Tamer Saraylı (51) önceki akşam kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda bir gün kalan Saraylı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saraylı'nın cenazesi bugün Orhan Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığı'nda defnedildi. Saraylı'nın ölümü Adapazarı Belediyesi'nde büyük üzüntüye neden olurken sevenleri Saraylı'yı son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurladı. Cenaze Namazına Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli de katılarak Saraylı'nın ailesine taziyelerini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber