Gıda, tarım ve hayvancılık müdürlüğü personeli toplandı

Aksaray Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından tarım ve hayvancılık alanında çalışan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri yemekli toplantıda bir araya geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2013 22:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gıda, tarım ve hayvancılık müdürlüğü personeli toplandı

Aksaray Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından tarım ve hayvancılık alanında çalışan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun ve ilgililer katıldı.

Bir otelde yapılan toplantıda konuşan Mahmut Aktürk, tarım teşkilatının güncellemeler, aşılamalar başta olmak üzere birçok görevi başarıyla ifa ettiğini belirterek, tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmalarından dolayı teşekkür yemeği düzenlediklerini söyledi. Aktürk, "Tarım ve hayvancılık Aksaray'ın en önemli unsurlarındandır. Tarım ve hayvancılık olmazsa olmaz. Biz tarım ve hayvancılığı temsil eden sivil toplum örgütleri olarak tarım teşkilatıyla ortak, onlarla birlikte hareket ediyoruz. Bu güzel sinerji sayesinde şehrimiz tarım ve hayvancılık açısından önemli bir ivme kaydetmiştir. Bu ivmenin en önemli aktörü tarım teşkilatıdır. Buradan başta müdürümüz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise, Aksaray'ın tarım ve hayvancılıkta Türkiye'de lider konumunda yer aldığını belirterek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun da, başarının ekip işi olduğunu dile getirerek, "Biz her zaman tarım ve hayvancılık örgütleri ve doğal olarak çiftçimizin köylümüzün hizmetindeyiz. Bu teşekkür plaketini hayvancılık örgütlerinden almak önemli. Tüm arkadaşlarımız adına plaketi alıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun'a plaket verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber