Havalar nasıl olacak?-Haritalı

Hava sıcaklığı Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Kasım 2013 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak?-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Antalya, Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli çevreleri ile zamanla Kıyı Ege, Marmara'nın batısı, İstanbul, Bursa, Yalova ve Manisa çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana ile zamanla İzmir, Çanakkale, Edirne, Balıkesir'in batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneydoğusu ile Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Adana ile zamanla İzmir, Çanakkale, Edirne, Balıkesir'in batı ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı(Ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber