Sümerbank Caddesinde sona gelindi

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaağaç ve Gülabibey mahalleleri sınırlarında bulunan Sümerbank Caddesinde kaldırım çalışmalarını tamamladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2013 09:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sümerbank Caddesinde sona gelindi

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaağaç ve Gülabibey mahalleleri sınırlarında bulunan Sümerbank Caddesinde kaldırım çalışmalarını tamamladı.

Yapılan düzenleme çalışmaları ile caddenin çehresi değişti.Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır Sümerbank Caddesi'nin prestijli bir görünüme kavuşturulduğunu belirterek; "Şehrin bir çok bölgesinde kaldırım yenilemesine paralel olarak Sümerbank Caddesinde de çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Kaldırım kaplamada kullandığımız andezit taşını, kendi taş ocaklarımızdan çıkararak kendi tesislerimizde işliyor ve kendi personellerimiz ile kaldırımları kaplıyoruz. Erzincan Belediyesi olarak bu günün değil 2023 yılının şehrini kurmak için kolları sıvadık. İnşallah halkımızdan aldığımız destekle bunu gerçekleştireceğiz" dedi.Kent merkezinde son 6 ay içerisinde yüz kilometreye yakın kaldırım yenileme çalışması yürütüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber