Alanya'da emlakçıların kavgası kanlı bitti

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde Rus ve Türk emlakçı arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alanya'da emlakçıların kavgası kanlı bitti

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde Rus ve Türk emlakçı arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı.

Olay, Akdeniz Mahallesi Eski Belediye Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mahmutlar'da emlakçılık yapan V.D.'nin kullandığı 07 HCH 29 plakalı otomobilin önü, emlakçı A.K.'nın kullandığı otomobil tarafından kesildi. Otomobilinden inen ve pompalı av tüfeğini alan A.K., Rus uyruklu V.D.'nin otomobile tek el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar sonucu kırılan aracın camları V.D. ve otomobilinde bulunan kız arkadaşı R.B.'nin yüzüne geldi. Yaralanan ve otomobilinden inen V.D., yerden aldığı taşlarla A.K.'ya saldırdı. Tüfeğini yere düşüren A.K., başına aldığı taş darbeleriyle yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri A.K.'yı gözaltına alırken, yaralanan V.D. ve kız arkadaşı R.B. ve A.K. ambulanslarla kaldırıldıkları Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber