Trabzon'da görme engelli şahsı gasp edip parasını aldılar

Trabzon'un Gülbaharhatun Mahallesi'nde görme engelli şahıs, bir kişi tarafından gasp edilip parası ile cep telefonunun alındığı iddası ile polise başvurdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2013 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trabzon'da görme engelli şahsı gasp edip parasını aldılar

Edinilen bilgiye göre, Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden Ü.S.E (29) isimli görme engelli, Tabakhane Cami civarında kendisini durduran M.M. isimli şahsın "gel beraber çay içelim" dediğini sonrasında birlikte çay içtiklerini belirtti. Çay içtikten sonra yürümeye başladığını ve M.M'nin de kendisi ile birlikte yürüdüğünü anlatan Ü.S.E, Zağnos Vadisi cıvarında M.M'nin karnına doğru sert bir cisim sıkıştırarak "Paranı ve cep telefonunu ver" dediğini belirtti.

Şüphelinin kendisini zorlaması üzerine cebinde bulunan 120 TL ile cep telefonunu vermek zorunda kaldığını anlatan görme engelli Ü.S.E, olay yerinde bir bir tanıdığı şahsa "beni kurtar, paramı ve cep telefonumu aldı" diyerek şüphelinin daha sonra cep telefonunu yere atarak kaçtığını ancak parayı ise alıp kaçtığını söyledi. Olayın ardından polis, şüpheli M.M (35) yakalayarak gözaltına alırken, suçlamayı kabul etmedi. Şüpheli M.M daha sonra çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber