Meram'da ekipler kar mesaisine başladı

Konya’da etkili olan kar yağışının ardından merkez Meram İlçe Belediyesi ekipleri, kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2013 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meram'da ekipler kar mesaisine başladı

Konya'da etkili olan kar yağışının ardından merkez Meram İlçe Belediyesi ekipleri, kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Meram Belediyesi ekipleri, kar yağışının başladığı andan itibaren kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Gece boyunca çalışmalarını sürdüren ekipler, öncelikli olarak otobüs güzergahları ve eğimli yerlerde tuzlama çalışması yaptı. 24 saat esasına göre görev yapan ekipler, Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait 7 greyder, 7 tuzlama ekibi, 5 adet kepçe ilçenin ana artellerinde tuzlama ve yol açma çalışması yaptı. Ayrıca Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerine ait yaklaşık 100 personel de şehrin işlek yerlerinde kaldırım temizliği yaptı. Bu gece oluşabilecek don ve buzlanma riskine karşı da ekipler alarm durumuna geçirildi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait acil müdahale ekibi belediyenin Arif Bilge Tesisleri'nde hazır bulunduruluyor. Yollarda ve kaldırımlarda oluşacak buzlanmalara karşı belediye ekipleri tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürürken vatandaşların da dikkatli olmaları isteniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber