LPG'ye yapılan zamma araç sahiplerinden tepki

LPG’ye yapılan 30 kuruşluk zam, Muş’ta araç sahipleri ve taksici esnafının tepkisini çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2013 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
LPG'ye yapılan zamma araç sahiplerinden tepki

LPG'ye yapılan 30 kuruşluk zam, Muş'ta araç sahipleri ve taksici esnafının tepkisini çekti.

Muş merkezde bulunan Huzur ve Ovam taksi duraklarında taksicilik yapan vatandaşlar, zamla birlikte gelirlerinin daha da düştüğünü belirtti.

Mustafa Çavuşoğlu isimli taksici, yapılan zammın kendilerini perişan ettiğini belirterek, "Zaten işlerimiz düşüktü. Yapılan zamla birlikte kazancımız iyice düştü. Öyle gün oluyor ki siftah yapmadan evimize gidiyoruz. Bunun üstüne bir de LPG'ye zam yapılınca iyice sıkıntıya düştük. Yapılan bu zam belimizi büktü. Artık buna bir çare bulunması gerekiyor" dedi.

Zam olayına karşı olduklarını kaydeden Nizamettin Demir ise, "Zaten işlerimiz yok denecek kadar düşük. İmkansızlık had safhada. Bunun yanında sigortalara da zam yapıldı. Son yapılan 30 kuruşluk LPG zammı da üstüne eklenince bizler iyice perişan olduk. Allah kabul etmesin diyoruz" ifadelerini kullandı.

Erman Polat isimli taksici bölgede kış şartlarının ağır olmasından ötürü dizel araç almadıklarını, bunun için LPG'li araç tercih ettiklerini söyleyerek, "Fakat LPG ile dizel aynı duruma geldi. Artık canımıza tak etti. Bu zamların sonu nereye varacak bilmiyoruz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber