Çankırı Belediyesi'nden miniklere trafik eğitim pisti

Çankırı Belediyesi eğitime yönelik hizmetlerine minik öğrenciler için yaptığı çalışmalarla devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2013 23:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çankırı Belediyesi'nden miniklere trafik eğitim pisti

Çankırı Belediyesi eğitime yönelik hizmetlerine minik öğrenciler için yaptığı çalışmalarla devam ediyor. Belediyenin Her Okula Her Yıl Bir Proje kapsamında İstiklal Anaokulu'na yaptırdığı eğitim pisti, trafik sinyalizasyonu, yaya geçitleri ile minik araçlardan oluşuyor.

Trafik Eğitim Pistinin açılışı için okulda düzenlenen törene Belediye Başkanı İrfan Dinç, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Belediye Meclisi Üyeleri, TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç ile öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, ülkemizde çok ciddi trafik sorunlarının olduğunu dile getirdi. Yaşanan bu sorunların küçük yaşlarda başlayacak eğitimlerle çözüleceğini ifade eden Dinç, "Belediye olarak çocuklarımıza trafik eğitiminin önemini kavratmak istiyoruz. Küçük yaşlarda verilecek eğitimlerle, trafikte ne yapması gerektiğini bilen, çevresine ve insanlara karşı duyarlı bireyler oluşturma çabasındayız. Eğitim küçük yaşta başlar. Bizler yavrularımıza küçükken neleri öğretebilirsek, onlar büyüdükleri zaman almış oldukları o eğitimle sorumluluk sahibi bireyler olacaklardır" şeklinde konuştu.

Açılışta minik öğrenciler hazırladıkları oyun ve gösterileri misafirlere başarıyla sunarken, minik şeflerin Başkan Dinç adına hazırladıkları pasta, renkli görüntülere sahne oldu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı açılışta Okul müdür vekili Aliye Büyükkıroğlu tarafından Başkan Dinç'e plaket takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber