Öğretmenin dövdüğü öğrenci hastanelik oldu

Kırıkkale’de, öğretmeni tarafından dövüldüğü öne sürülen ilkokul birinci sınıf öğrencisi hastaneye kaldırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2013 16:58, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Öğretmenin dövdüğü öğrenci hastanelik oldu

Kırıkkale'de öğretmeni tarafından dövüldüğü iddia edilen ilkokul birinci sınıf öğrencisi tedavi altına alındı.

Kent merkezinde bir ilkokulda birinci sınıf öğrencisi olan S.K'nın (7) babası Halit K, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 gün önce kızının okulda arkadaşları ile kavga ettiğini, bu durumu öğretmenine anlatan kızının, öğretmeni B.M'nin itmesi sonucu yere düşüp yaralandığını iddia etti.

Halit K, kızı S.K'nın akşam saatlerinde fenalaşması üzere Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldığını ifade ederek, beyin kanaması şüphesi ve kafatasında kırık teşhisiyle tedavi altına alındığını kaydetti.

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinde ifadelerinin alındığını ve ilgili öğretmenden şikayetçi olduğunu belirten baba Halit K, olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ise 6 Aralık'ta söz konusu okulda üzücü bir olayın meydana geldiğini belirterek, okul idaresinden alınan bilgiler doğrultusunda olayın net bir şekilde ortaya çıkması için inceleme başlattıklarını bildirdi.

Net bilgilerin incelemenin ardından ortaya çıkacağını anlatan Okur, şöyle konuştu:

"Bizim için önemli olan çocuğumuzun sağlığıdır. En son aldığımız bilgiye göre çocuğun durumu iyi. İnşallah bu olay netleşir. Bu olayda sorumlular kimse bunun hesabını biz idare olarak soracağız. Hem veli hem de öğretmen birbirinden karşılıklı olarak şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturmayı bugün başlatıyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber