Ordulular Kartepe'deki konserde buluştu

Marmara Ordulular Derneği, Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki Acısu Kültür Merkezi’nde düzenlediği halk konserinde katılımcılar gönüllerince eğlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2013 23:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ordulular Kartepe'deki konserde buluştu

Marmara Ordulular Derneği, Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki Acısu Kültür Merkezi'nde düzenlediği halk konserinde katılımcılar gönüllerince eğlendi.

Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun'un ev sahipliği yaptığı konsere Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin ilgisi yoğun oldu.

Ordu yöresinden eserlerin seslendirdiği gecede Belediye Başkanı Şükrü Karabalık yaptığı konuşmada, "Bu topraklar üzerinde hür yaşadıysak bizleri birlikte güldüren, yaşatan bu tür etkinlikler sayesindedir. Her ne kadar Ordulular Derneği'nin etkinliği olsa da burada birçok yöreden kardeşlerimiz var. Bir amaç uğruna buraya geldik. Bu tür etkinliklerimizi derneklerimiz sayesinde sürdürüyoruz. Bu dernek ve yönetimini candan tebrik ediyorum. Bu organizasyona iştirak eden Kartepeli kardeşlerimize candan gönülden teşekkür ediyorum. Kıyamete kadar birlikteliğimiz devam etsin" dedi.

Teşekkür konuşması ardından dernek yönetiminin plaket töreni gerçekleştirildi. Kocaeli'nin her noktasından Ordulunun buluştuğu konserde katılımcılar hareketli yöresel müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber