Suç makinesi 5 yıl kaçtı sevgilisinin evinde yakalandı

Konya polisi 90 ayrı olaya karışan ve 5 yıl önce cezaevinden kaçan 12 suçtan aranıp, 10 yıl hapis ve 100 bin lira para cezası alan şüpheliyi sevgilisinin evinde yakaladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2013 11:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Suç makinesi 5 yıl kaçtı sevgilisinin evinde yakalandı

Yakalanan şüpheli adliyeye götürülürken başka bir sevgilisi ise sarılarak vedalaşmak istemesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye genelinde ev, iş yeri ve otomobil hırsızlığı, tehdit, konut dokunulmazlığını ihlal gibi 90 ayrı olayan karışan ve 2009 yılında yakalanan 41 yaşındaki M.A, gönderildiği Karabük Cezaevinden aynı yıl içerisinde firar etti. Daha çok Konya ve Antalya'da hırsızlık yapan M.A 5 yıl boyunca sürekli kaçtı. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri suç makinesi olarak tanımladığı şahsın 12 ayrı dosya, 10 yıl hapis ve 100 bin lira para cezasından dolayı aranması nedeniyle özel bir ekip kurdu. Özel ekip, M.A'nın gidebileceği tüm bölgelerde ve irtibatlı olabileceği kişilerden yola çıkarak merkez Selçuklu ilçesi Kocatepe Mahallesi'ndeki sevgilisinin evini tespit etti. Şüpheli şahsın Konya'ya geldiğinde sevgilisinde kaldığını öğrenen polis, evi takibe aldı. Takip sırasında şüphelinin eve geldiğini gören polis baskın yaparak şahsı yakalamayı başardı.

Yerini nasıl tespit ettiklerini polise soran şüphelinin, yıllardır kimliksiz ve kaçak yaşamayı öğrendiğini söylediği öğrenildi. Hakkında 10 yıl hapis ve 100 bin lira kesinleşmiş para cezası olan M.A'nın, 12 ayrı olaydan dolayı da ifadesinin alınacağı öğrenildi. Yaşının 2 katından fazla kaydı bulunan şüpheli adliyeye sevk edildi. Bu sırada şüphelinin bir başka sevgilisi ise Asayiş Şube önünde son bir kez sarılmak istemesi dikkatleri çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber