Kar İstanbul'a yakıştı

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı, tarihi yarımadada kartpostallık manzaralar oluşturdu. Sultanahmet'te kar yağışının tadını çıkartan vatandaşlar, "İstanbul kar yağdığında bir başka güzel" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2013 11:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kar İstanbul'a yakıştı

Dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı İstanbul'da etkili oldu ve mega kenti beyaza bürüdü. Yoğun kar yağışı, özellikle turistlerin gözde mekanlarından olan tarihi Sultanahmet meydanında kartpostallık görüntüler oluşturdu. Tarihi Yarımada'da karın oluşturduğu görüntüler hem yerli hem de yabancı turistleri büyüledi.

Sultanahmet Camii ve Ayasofya Müzesi karlı görünümü ile yoğun ilgi toplarken, vatandaşlar eşsiz görüntü altında önce kardan adam yapıp ardından kartopu oynayarak karın tadını çıkardı. Karın keyfini çıkaran bir genç, "Kar yağdı ortam çok güzel. Biz de arkadaşlarla karı değerlendiriyoruz, iyi vakit geçiriyoruz. İstanbul kar yağınca bir başka güzel oluyor, her mevsimi farklı" dedi.

Sultanahmet'e dolaşmaya gelen bir kadın ise, "İstanbul her zaman güzel, kar yağdığında da bir başka güzel. Harikasın İstanbul. Turistleri de bekliyoruz" ifadelerini kulandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber