Gül'den 81 il valisine 'ağaç' teşekkürü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 4 yıl önce valiliklerden istediği şehirlerarası yol güzergâhlarının ağaçlandırılmasının yerine getirilmesinden dolayı memnuniyetini bildirdi.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 12 Aralık 2013 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gül'den 81 il valisine 'ağaç' teşekkürü

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, valiliklere yazı göndererek, söz konusu yeşillendirme çalışmalarının Cumhurbaşkanı tarafından memnuniyetle karşılandığını bildirdi. İsen ayrıcı Cumhurbaşkanı Gül'ün, il ziyaretleri, köşk dışı programlar ve kabullerde resmi veya özel kişilerden hediye almama kararını hatırlatarak, Gül'ün hediye yerine ilgililerden ya yardıma muhtaç gençlere burs verilmesini ya ziyaret anısına ağaç dikmelerini ya da imkan varsa iki seçeneği birden yerine getirmelerini istediği belirtildi.

Benin'le 4 anlaşma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi'yi ağırladı. İki liderin buluşmasında Benin ve Türkiye arasında, sağlık, tıp, ekonomi, ticaret ve diplomatik alanlarda 4 farklı anlaşma imzalandı. İmza töreninden sonra da Cumhurbaşkanı Gül konuğu Benin Cumhurbaşkanı Yayi onuruna bir çalışma yemeği verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber