Fotoğraf gösterisinde buluştular

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, tanınmış fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman’ın fotoğraf gösterisi pek çok meraklıyı buluşturdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2013 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fotoğraf gösterisinde buluştular

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, tanınmış fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman'ın fotoğraf gösterisi pek çok meraklıyı buluşturdu.

Altınoluk'ta, Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı kursa katılan amatörler de, fotoğraf gösterisini izlemek için ilçeye gelirken sanatçı ile fotoğraf çektirdiler. Burhaniye'de Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (Zeyfod) ile belediyenin işbirliğiyle düzenlenen İbrahim Zaman fotoğraf gösterisi büyük ilgi gördü. Çok sayıda fotoğraf sevdalısının izlediği gösteriye, öğretmenleri Haşmet Demirbil ile birlikte katılan Altınoluk'lu fotoğrafçılar da büyük coşku yaşadı. Fotoğraf gösterisinden çok etkilendiklerini Haşmet Demirbil, "Kursumuz çok iyi gidiyor. Körfezin değişik yerlerine çekim gezileri düzenliyoruz. Bu gün de arkadaşlarla burada fotoğraf gösterisine geldik. Bizim için çok iyi oldu. Arkadaşlarımı da bilgilerini artırdı. Fotoğraf ustası Zaman'a ve bunu düzenleyenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber