Polise silahlı saldırıda bulunan iki kişi yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği'ne ait resmi ekip otosuna silahlı saldırıda bulunan 2 kişi yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2013 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polise silahlı saldırıda bulunan iki kişi yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği'ne ait resmi ekip otosuna silahlı saldırıda bulunan 2 kişi yakalandı. Zanlılardan biri tutuklanırken, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, bir gasp olayını araştıran Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, 10 Aralık günü merkez Seyhan ilçesi Uçak Mahallesi'ne gitti. Burada sokak aralarında gezen polise silahlı saldırı düzenlenirken, ara sokaklardan ateş açılması sonucu ekip otosunun arka camına mermi isabet etti. Bir süre ateş etmeye devam eden şahıslar daha sonra kaçtı. Polis ara sokaklarda zanlıların peşine düştü ancak, yakalayamadı. Olayda can kaybı ya da yaralanma olmadı.

Bunun üzerine polis mahallede geniş çaplı operasyon başlattı. Olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren R.T. ve M.A. isimli iki şüpheli şahıs 13 Aralık günü düzenlenen operasyon neticesinde yakalandı. Zanlıların evlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda 2 tabanca, 2 av tüfeği ve 1 kelepçe ele geçirildi.

Sorgulamaları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan R.T. tutuklandı. Zanlının daha önce de "Yaralama, silahla tehdit, kamu malına zarar verme, ruhsatsız silah satın alma ve bulundurma, eşya hırsızlığı, hırsızlık, mala zarar verme, organize suç örgütüne üye olma, yağma ve resmi belgede sahtecilik" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. M.A. isimli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber