Samsun'da çıkan yangında tuhafiye deposu kül oldu

Samsun'da tuhafiye malzemelerinin bulunduğu depoda çıkan yangın sonucu yaklaşık 35 bin liralık malzeme kül oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2013 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Samsun'da çıkan yangında tuhafiye deposu kül oldu

lay, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Saliha Akbulut'a ait olan tuhafiye deposunda belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar tarafından haber verilen itfaiye ekipleri olay yerine geldiğinde yangına müdahale etmek için uzun süre çaba sarf etti. Dükkan kepenklerinin kapalı olması dolayısıyla kepenkleri balyozla kıran itfaiye ekipleri kısa bir süre sonra yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Yangın esnasında bir üst katta oturan bir vatandaş ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Bu sırada olay yerine gelen bir kepçe ise itfaiye ekiplerine tuhafiyedeki yanan malzemelere soğutma çalışması yapması isin bir süre yardımcı oldu.

Depoda yaklaşık 35 bin liralık malzeme olduğunu söyleyen dükkan sahibi Saliha Akbulut, "Dükkanın kepenkleri kapalıydı. Sabah ben çıktım ve gittim. Yangın nasıl çıktı anlamadım. Kimsenin yangından dolayı günahını alamam. İçeride yaklaşık 35 bin liralık malzeme vardı. Hepsi şimdi kül oldu" diyerek gözyaşı döktü.

Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları arasında söndürülen yangınla ilgili polis soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber