Gıda Kontrol Eğitim Kursu'nu tamamlayanlara sertifika verildi

Malatya'da düzenlenen Gıda Kontrol Eğitimi Kursu tamamlandı. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2013 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gıda Kontrol Eğitim Kursu'nu tamamlayanlara sertifika verildi

Gaziantep, Şırnak, Van, Adıyaman, Siirt, Elazığ İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri'nden katılan teknik ve sağlık personellerine 2 hafta süreyle verilen Gıda Kontrol Eğitimi Kursu tamamlandı. Kursa katılan katılımcılara Gıda Kontrol Sertifikaları; Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Karakavak binasındaki salonda düzenlenen törenle verildi.

Sertifika töreninde konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, "Arkadaşlar, 2 hafta süreyle devam eden eğitim kursunu tamamlayıp, Gıda Kontrolörü olmaya hak kazandınız. Gıda ve yem güvenilirliğini sağlayarak, halkın güvenilir gıda tüketmesi bizim temel görevimizdir. Görev yaptığınız yerlerde mevzuata uygun olarak denetimlerinizi yaparak, tüketiciye güvenilir gıdayı sunacağınızdan eminim. Eğitimin açılışında da belirttiğim gibi hepimiz aynı zamanda tüketiciyiz. Bu süre zarfında sizlere elimizden geldiğince ev sahipliği yapmaya çalıştık. Umarım memnunsunuzdur. Bundan sonraki çalışma hayatınızda hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra Gıda Kontrol Eğitimi Kursu'nu tamamlayan kursiyerlerin Gıda Kontrol Sertifikaları İl Müdürü Selvi tarafından hak sahiplerine takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber