Tunceli'de şehit olan askerlerin kimlikleri belirlendi

Haber Giriş : 27 Nisan 2006 11:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tunceli'de teröristlerin jandarma karakoluna düzenlediği saldırıda şehit olan askerlerin kimlikleri belirlendi.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü PKK üyelerinin merkeze bağlı Karşılar köyü jandarma karakoluna düzenlediği saldırıda şehit olan jandarma erlerin Mehmet Yeşilçam (Bingöl) ile Sahin Abanoz (Giresun) olduğu belirtildi.

Şehit askerlerin cenazelerinin, yaralı astsubay ile birlikte helikopterle Elazığ Askeri Hastaneye götürüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı bildirildi.


Tunceli'de hain saldırı: 2 asker şehit, 1 astsubay yaralı...

Tunceli'de teröristler tarafından bir jandarma karakoluna yapılan saldırıda, 2 asker şehit oldu, 1 astsubay da yaralandı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Baki Deresi mevkiinde yol keserek el koydukları araçla merkeze bağlı Karşılar Köyü Jandarma Karakolu'na geldikleri öğrenilen bir grup teröristin, buradaki kontrol noktasında nöbet tutan jandarma erinin ''dur'' ihtarına el bombasıyla karşılık verdikleri belirtildi.

Daha sonra bulundukları araçtan ateş açan teröristlerin bu saldırısında, 2 askerin şehit olduğu, 1 astsubayın da yaralandığı bildirildi.
Yaralı astsubayın sağlık durumunun iyi olduğu ve helikopterle Elazığ'a götürüldüğü, saldırıdan sonra Geyiksuyu mevkiine doğru kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber