Adliyeden kaçınca yakalanan futbolcu cezaevine gönderildi

Samsun'da eşini bıçakladığı iddiasıyla adli kontrol şartlarına uymadığı için tutuklanan ve adliyeden kaçtıktan sonra kovalama sonucu yakalanan eski Samsunsporlu futbolcu, cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2013 20:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adliyeden kaçınca yakalanan futbolcu cezaevine gönderildi

Olay, Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eski Samsunsporlu futbolcu F.İ.B.(32), eşini bıçakladığı iddiasıyla 8 gün önce gözaltına alınarak Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen F.İ.B., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ancak, geçen zaman içinde adli kontrol şartlarına uymayıp imzaya gitmeyen F.İ.B. hakkında yakalama müzekkeresi çıkartıldı. Bugün ifadesi olduğu için Samsun Adliyesi'ne çağrılan F.İ.B., adliyeye kendisi gitti. Savcıya ifade veren F.İ.B., adlı kontrol şartını yerine getirmediği için sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Adli işlemleri tamamlanıp cezaevine götürülmek üzere Samsun Adliyesi'ndeki polis odasında beklerken, sigara içmek için dışarı çıkmak istedi. Polislerin kendisine sigara içmesi için yardımcı olduğu sırada adliye merdivenlerinin korkuluklarından atlayarak aniden kaçmaya başlayan F.İ.B., polislerle kovalamaca yaşadı. Polisin 'dur' ihtarlarına uymayan F.İ.B., kaçmayı sürdürürken, önce tramvaya, ardından da dolmuş minibüsü binmek istedi. Adliyede görevli polislerden biri yoldan geçen motosikletiyle seyir eden bir vatandaşı durdurarak motosiklete binip, kaçan futbolcunun peşine düştü. Gar Park yanında yakalanan F.İ.B., polisin havaya uyarı ateşi açması sonucu kıskıvrak yakalanarak Samsun Adliyesi'ne götürüldü. Adli işlemleri tamamlanan F.İ.B., Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber