Gediz'de tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi toplantısı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2013 22:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gediz'de tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi toplantısı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) toplantı salonunda gerçekleştirilen Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi bilgilendirme toplantısına, Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Cihan Ulusoy, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ahmet Gökkaya, köy ve belde muhtarları, kooperatif başkanları, yatırımcılar ve tarımla uğraşan bölge çiftçileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yılmaz, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkındaki Tebliğin yayınlandığını ve konu ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini söyledi.

Önceki yılları göre katılımcı sayısı yüksek olan toplantıda, tüm katılımcılara tebliğ kapsamında destek verilecek tarımsal yatırımlar hakkında bilgiler verilirken, toplantıya katılan köy ve belde muhtarları, kooperatif başkanları ve yatırımcıların soruları da cevaplandırıldı.(

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber