Yılbaşında Mekke'nin Fethi kutlanacak

Şanlıurfa Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Fevzi Çelik, yılbaşı gecesinde Mekke’nin Fethi'ni kutlayacaklarını belirterek, Urfalıları kutlamalara davet etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2013 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yılbaşında Mekke'nin Fethi kutlanacak

Şanlıurfa Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Fevzi Çelik, yılbaşı gecesinde Mekke'nin Fethi'ni kutlayacaklarını belirterek, Urfalıları kutlamalara davet etti.

Şanlıurfa Anadolu Gençlik Derneği İl Başkanı Fevzi Çelik ve Tanıtım Medya Komisyonu Başkanı Muharrem Çelik, dernek binasında düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ve köşe yazarları ile bir araya geldi. Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Muharrem Çelik, yılbaşı gecesi Mekken'nin Fethi'nin yıldönümünü kutlayacaklarını belirtti. Çelik, "Önümüzdeki günlerde Mekke'nin Fethi'ni kutlayacağız. Yılbaşı gecesi herkesin alkole, televizyona ve harama daldığı gecede Anadolu Gençlik Derneği olarak farklı bir duruş sergiliyoruz. Bunun için de hem Mekke'nin Fethi programını tanıtmak, hem de sizinle bir araya gelerek, bunu geleneksel hale getirmek için böyle bir organizasyon düzenledik" dedi.

Derneğin temel felsefesinin halka hizmet etmek olduğunu ifade eden Anadolu Gençlik Derneği İl Başkanı Fevzi Çelik ise, tüm insanları yılbaşı gecesi düzenlenecek programa davet etti. Çelik, "Bizim Aralık ayının 31'inde geleneksel olarak kutladığımız Mekke'nin Fethi programımız var. 2 Mayıs ve 29 Mayıs tarihlerinde ise İstanbul'un Fethi programımız var. Yani hem insanları ve gençlerimizi geçmişi ile barıştırmak hem de geçmişi günümüze getirerek aralarındaki bağlantıyı kurmak" diye konuştu.

Hedeflerini 'iyi işlere motor, kötü işlere fren olmak' diye açıklayan belirten Çelik, şöyle devam etti:

"İnsanın en faydalısı insanlara faydalı olandır, düsturuyla ile hareket ediyoruz. Dolayısıyla eğer bir insanı bataklıktan, musallat olduğu uyuşturucu illetinden ve anne babaya isyandan kurtarabilirsek en büyük iyiliği yapmış oluruz. Anadolu Gençlik Derneği hem Türkiye'de, hem de Şanlıurfa'da çalışan bir camia. Temel hedefimiz insanlara hizmet etmek ve insanlara faydalı işlerde bulunmak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber