Cizre'deki elektrik kesintisi

Cizre ilçesinde son günlerde yaşanan elektirik sorununu protesto eden vatandaşlara kesintinin nedeniyle ilgili açıklama yapıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2013 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cizre'deki elektrik kesintisi

Cizre ilçesinde son günlerde yaşanan elektirik sorununu protesto eden vatandaşlara kesintinin nedeniyle ilgili açıklama yapıldı.

İlçede son günlerde artan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşların kesintilere yönelik DEDAŞ şefliği ve ekiplerine gösterdiği tepkinin ardından DEDAŞ İlçe Şefi Ahmet Ayan, açıklama yaptı.

Ayan, ilçeyi besleyen iki trafodan birinin arızalanması sonucu mevcut olan tek trafo ile ilçenin tamamının elektrik ihtiyacının karşılanmasının mümkün olmadığını belirterek, yeni gelen trafoların kurulumunun zaman ladığını söyledi.

Personelin, trafo kurulum çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Ayan, "Trafo kurulumu çalışmaları en geç pazartesi gününe kadar tamamlanacak. Yaşanan bu sorundan dolayı halktan biraz daha anlayış bekliyoruz. Birkaç gün önce arıza ekiplerimize yönelik yaşanan saldırıdan dolayı arızadaki personeller de can güvenlikleri olmadığı için sağlıklı bir şekilde çalışamıyor" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber