İmzaya gitmeyince cezaevine gitti

Adana'da uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasından 6 yıl 3 ay hapis cezası alan ancak Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında cezaevinden çıkan bir kişi art arda 2 kez polis merkezine imza atmaya gitmediği için yakalanarak cezaevine gönderildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2013 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İmzaya gitmeyince cezaevine gitti

Adana'da uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasından 6 yıl 3 ay hapis cezası alan ancak Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında cezaevinden çıkan bir kişi art arda 2 kez polis merkezine imza atmaya gitmediği için yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre O.D. uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla 6 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Ceza bir süre sonra Denetimli Serbestlik Yasası kapsamına girerek O.D. her gün bağlı bulunduğu polis merkezine imza vermek şartıyla cezaevinden çıkartıldı. O.D. bir süre polis merkezine gidip imza verdi ancak daha sonra art arda 2 kez imza vermeye gelmedi. Bu nedenle Denetimli Serbestlik Yasası kapsamı dışında kalan O.D. hakkında yakalama emri çıktı. Adana Emniyet Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri bunun üzerine O.D.'nin peşine düştü. Hükümlü sokakta gezerken polisler tarafından yakaladı. Emniyet ve adliyedeki işlemleri tamamlanan O.D. cezaevine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber