Okul bahçesine açık sınıf

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Atatürk Ortaokulu bahçesinde, öğrencilerin teknoloji tasarım, resim ve müzik derslerini açık havada işlemelerini sağlamak amacıyla 70 kişilik açık sınıf oluşturuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2013 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul bahçesine açık sınıf

Atatürk Ortaokulu Müdürü Mustafa Yüksel öğrencilerin derslere olan ilgileri ve performanslarını artırmasını hedeflediklerini belirterek, "Okul bahçesinde bulunan eski 10 kişilik kamelya yıkılarak yerine 70 kişilik sıra ve masalardan oluşan, çocuklarımızın oyun alanı dışında sınıf gibi bir alan oluşturuldu. Oluşturulan kamelyanın duvarının resimleme çalışmasını her sınıf için ayırdığımız bölümlere öğrencilerimiz kendi isteklerine göre yapacaklar. Amacımız teknoloji tasarım, resim,müzik derslerinin açık havada işlenmesi ortamı sağlanarak çocukların derslerde performansının artırılması" dedi.

İşçiliğin okul aile birliği bütçesinden karşılandığını belirten Yüksel, "Başarı Koleji ailesi demir alımında yardımcı oldu.Ayrıca okul arazisini bağışlayan rahmetli Zihni Belen ve eşi Nadide Belen'in evlatlarına ulaşarak çok amaçlı bir çeşmenin yapılması ve adlarının verilmesini görüştük" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber