Kırşehir'de iki Tır dolusu giyim eşyası toplandı

Kırşehir’de bulunan Sivil Toplum Örgütlerinin bir araya gelerek oluşturduğu ve Suriye’de yaşanmakta olan açlık ve sefalet öncelikli başlatılan yardım kampanyasına destek artıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2013 21:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırşehir'de iki Tır dolusu giyim eşyası toplandı

''Birlikten Rahmet doğar'' anlayışı ile Ahi Birliği Kardeşlik Platformunun başlattığı yardım kampanyasına destek artıyor. Kırşehir'de Cacabey Meydanında kurulan destek çadırında iki tır dolusu giyim eşyası yardımı yapıldığını belirten platform başkanı Şükrü Koç, "Ahiliğin merkezi Kırşehir'de insanlarımızın gösterdiği duyarlılıktan ötürü oldukça memnunuz. Yardım kampanyamız ihtiyaç sahiplerine yönelik başlatıldı. Fakat Suriye'de yaşanan zulüm önceliğimiz . Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri ile bu yönde Ahiliğin merkezi Kırşehir'de başlattığımız çalışma gönül birlikteliği ile devam etmekte, insanlarımızdan ricamız düzenli kullanılabilir eşyalarını ya da yapacakları nakit yardımları verdiğimiz hesap numarasına aktarmaları. Bizler Kırşehirliler olarak yaşanmakta olan zulme ve açlığa asla duyarsız kalamayız. Duyarsızlık bizlerin insan onuruna yakışan bir davranış değildir. Yardımlar için Cacabey Meydanında açtığımız çadırımız 24 saat süreli olarak kampanyaya destek verenleri beklemektedir" şeklinde konuştu.

Ahi Birliği Kardeşlik Platformu, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi ziyaret ederek çalışmalarına başlamıştı. Açılan yardım çadırının talebin artması durumunda Ocak ayı sonuna kadar uzatılabileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber