Kültür Bakanı Koç: Yağma yok, reisicumhuru biz seçeceğiz

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2006 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, ''Gazetelerde orada burada bir sürü laflar çıkıyor. Onların bir tek gayesi var bize reisicumhuru seçtirmeyecekler. Yağma yok seçeceğiz'' dedi.

Bakan Koç, AK Parti Düzce 2. olağan kongresinde, genel seçimlerde Düzce'den AK Parti'ye büyük oranda oy çıktığını belirterek, ''Siz bize Türkiye kadar oy verdiniz. Bizim hükümetimiz de size 10 katı değildir ama 9 katı verdi bir katıda benden olsun'' dedi.

Düzce'de yapılan kamuoyu yoklamalarında ''aynı aşkın aynı şevkin'' devam ettiğinin belirlendiğini ifade eden Bakan Koç, şöyle konuştu: ''Faaliyet raporlarında uzun uzun konuştunuz, ne yaptığınızı kısa anlatsanız herkes anlar. Ben faaliyet raporu okunurken bir sürü paranın olduğunu gördüm. Bu paraları bankada ne yapacaksınız, milletiniz için harcayın. Eskilerden ders almak çok önemli, eğer eskilerden ders almazsan tarih tekerrür eder. Bu partinin mali meseleleri kadar dikkatli olan bir parti yok. Milletin toleransı bir çok meselede çok genişledi. Ama bir konuda hiç toleransı olmadı. O da namussuzluk... Namuslu olmak bize 5 defa farzdır.

Karadenizlilerin bir lafı çok hoşuma gider, 'tükür elime süreyim yüzüme' Düzceliler elimize iyi tükürdüler biz de yüzlerimize iyi süreceğiz. Benim bazı sözlerim vardı onları yerine getirmedim. Pazartesinden itibaren verdiğim sözleri yerine getireceğim, paraları göndereceğim.'' Bakan Koç, hükümet olarak güzel şeyler yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini kaydederek, ''Gazetelerde orada burada bir sürü laflar çıkıyor. Onların bir tek gayesi var bize reisicumhuru seçtirmeyecekler. Yağma yok seçeceğiz'' diye konuştu.

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya bazı milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber