Mezun olduğu okulu unutmadı

İstanbul’da yaşayan hayırsever iş adamı Sezgin Baran Korkmaz, bir zamanlar eğitim gördüğü ve mezun olduğu Aydın Tanrıverdi İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2014 12:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mezun olduğu okulu unutmadı

Aydın Tanrıverdi İlkokulu'nda eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan 260 öğrenciye bot, mont, bere, atkı ve eldiven hediye eden Baran Korkmaz'ın annesi Rahime Korkmaz ve kız kardeşi Songül Korkmaz, okula gelerek Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Gökhan Altun ve Harun Yenice ile birlikte çocukların giyeceklerini dağıttı.

Öğrencilerin giyeceklerini eliyle giydiren iş adamı Korkmaz'ın annesi Rahime Korkmaz, çocuklarla bir süre sohbet etti.

Aydın Tanrıverdi İlkokulu Müdürü İlbay Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Öğrencileri giydirmek için Karslı iş adamı Sezgin Baran Korkmaz ile temasa geçtim. Sağ olsun bizi kırmadılar. 260 öğrencimize bot, mont, kırtasiye yardımı yaptılar. Bu yardımların devam edeceğini söylediler" dedi.

Daha sonra sınıflar tek tek gezilerek öğrencilerin adlarına hazırlanmış ve ambalaja konulmuş giyecek malzemeleri verildi. Mont, bot, atkı ve bereden oluşan hediye paketlerini alan öğrencilerin sevinçleri dikkatlerden kaçmadı. Bazı öğrenciler mont ve botlarını giyerken birbirlerine yardımcı oldular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber