Bilecik'te ev yangını

Bilecik'te, bir binadaki öğrenci evinden çıkan yangın, komşuların dumanı erken fark etmesi ile apartmana yayılmadan söndürüldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ocak 2014 09:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilecik'te ev yangını

Bilecik'te, bir binadaki öğrenci evinden çıkan yangın, komşuların dumanı erken fark etmesi ile apartmana yayılmadan söndürüldü.

Hürriyet mahallesi Kapalı Pazar Alanı mevkiinde bulunan Evim sitesi 3 numaralı daireden akşam saat 21:00 sularında dumanlar çıkmaya başladı. Apartman sakinleri olayı görünce hemen itfaiye ekiplerini aradılar. Olay yerine gelen ve ev sahibi öğrencilerin bugün son sınavlarından sonra memleketlerine dönmesi sebebi ile kapının kilitli olduğunu fark etti. Kapıyı açamayınca evin arka camını açan itfaiye ekipleri, dumandan zehirlenmemek için maske takarak içeri girdiler. Uzun süre yangının çıktığı yeri arayan ekipler, dumanın yoğunluğu nedeniyle zor anlar yaşadılar. Dumanın banyodan geldiğini fark eden itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Banyo şofbeninden çıktığını ifade edilen ve ufak çaplı maddi hasarın oluştuğu yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber