Saadet Partisinin Ankara adayı eski Çevre Bakanı Tokar

Saadet Partisinin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı, eski Çevre Bakanı Mehmet Ziyattin Tokar oldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2014 23:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ankara Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları için düzenlenen tanıtım törenine katıldı.

Törende sinevizyon gösteriminin ardından partinin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı ile ilçe belediye başkan adayları açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olarak eski Çevre Bakanı Mehmet Ziyattin Tokar, gösterildi.

Tokar törende yaptığı konuşmada, birçok kişi arasından aday olarak gösterildiği için parti Genel Başkanı Kamalak ile diğer yöneticilere teşekkür etti. Bu görevin kendisi için "onur" olduğunu ifade eden Tokar, "Görev istenmez, verilir' şuuruyla beni onurlandıran bu güzide ekibin memnun olması için cihat ruhuyla çalışacağım" dedi.

Törenin sonunda konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da tüm belediye başkan adaylarına başarılar dileğinde bulunarak "Yolunuz açık, gazanız mübarek olsun" temennisinde bulundu.

Yerel seçimlerin, hem Ankara hem Türkiye için çok önemli olduğunu dile getiren Kamalak, "Milli görüşün iktidardan uzak olduğu her gün aziz millet için mahrumiyettir" diye konuştu.

"Bizim bakanlarımız hakkında yolsuzluk şaibesi duydunuz mu?" diye soran Kamalak, hükümetin politikalarını eleştirdi ve gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber