3. Türkiye Fen Bilimleri Öğretmenleri toplantısı yapılacak

İlk kez 22 Ocak 2012’de düzenlenen fen bilimleri öğretmenleri paylaşım toplantısının bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Ocak 2014 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk kez 22 Ocak 2012'de düzenlenen fen bilimleri öğretmenleri paylaşım toplantısının 3.sü 25 Ocak 2014 Cumartesi günü 08.30-18.00 saatleri arasında Ankara Çankaya TED Üniversitesinde, yapılacak.

Eğitim sistemindeki birçok sorunun çözümüne yardımcı olmayı ve öğretmenlerin deneyimlerinin paylaşımının hedeflendiği toplantıda her öğretmenin 5 sınıf ve ortalama 200 öğrenci ile paylaştığı pratik uygulama, örnek ve çalışmalarının, geniş bir ağ üzerinden tüm Türkiye'ye yayılması, bilgi, birikim ve deneyim paylaşımlarının mesleki gelişimlerine katkı sağlaması amaçlanıyor.

Katılımcı öğretmenlerce 3. sü düzenlenen toplantıda öğretmenlerin herhangi bir çatı altına girmeden, herkesi kucaklayarak, sadece eğitimi konuşup, kaliteli eğitimcilerin katkılarından faydalanılacağı, genç Fen bilimleri öğretmenlerine, "Bir öğretmen değişir, bir Dünya değişir." anlayışını kazandırmak hedefleniyor

Yapılan açıklamada, "Etkinliğin planlanmasında ve gerçekleşmesi sırasında hiçbir siyasi, dini veya sendikal bir çatı kullanılmamış veya çıkar gözetilmemektedir." denildi.

www.facebook.com/groups/fenveteknolojipaylasim veya [email protected] e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Toplantı bu sene TED Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşiyor

Dinleyici başvurusu yapmak ve program hakkında bilgi almak için

http://www.fenokulu.net/paylasimtoplantisi/

1. Paylaşım toplantısı görüntüleri

http://fenokulu.net/paylasimtoplantisi/2012.htm

2. Paylaşım toplantısı görüntüleri

http://fenokulu.net/paylasimtoplantisi/2013.htm

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber