İki bakana 'Öğretmenler öğretmen kalsın' çağrısı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Mayıs 2006 13:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Eğitim-Sen Ankara şubesinden yapılan açıklamaya göre Öğretmenlerin PKK ve törerü önleme işini üstlenmeleri öğretmenlerin güvelik güçlerinin işini yapar hale gelmekle aynı olduğu bildirildi.Sendika yetkilileri iki bakanı sağduyuya çağırdılar ve içişlerinin işini öğretmenler yapmasın çağrısı yaptılar.

SAYIN İÇİŞLERİ BAKANI?

Öğretmenlerin görevi eğitim ve öğretim işiyle uğraşmaktır.Öğretmenler eğitim öğretim yolu ile bizim değerlerimizi öğrencilere kazandırırlar. Terörü önleme işi güvenlik güçlerimizindir. Bizler zor şartlarda ülkemizin en ücra köşelerinde görev yapıyoruz. Bizim silahımız kalem ve bilgi. Bilgiyi de milli eğitim temel kanunu çerçevesinde, anayasal sınırlar içerisinde Türk milletinin çocuklarına aktarıyoruz


SAYIN MİLLİ EĞİTİM BAKANI?

Geliştirdiğiniz Soroz yöntemleri ve uygulamalarıyla kültür yozlaşmasına ve değer kaybına neden oluyorsunuz.İMF,Dünya Bankası ve AB fonlarıyla yaptırdığınız yabancı markalı programlar eğitimimizi değersizleştiriyor.her gün değişiklik yaptığınız eğitim sistemi başıyla sonuyla yozlaşıyor. Şimdi de içişleri Bakanlığının görevini öğretmenlerin yapmasını istiyorsunuz.kusura bakmayın sizin bozduklarınızı, yapamadıklarınızı sizin sisteminiz ve yöntemleriniz dahilinde "öğretmenler yapamazlar". Lütfen öğretmenlerle öğrencileri terör konusunda karşı karşıya getirmeyin.yarın bu nedenle bin öğretmenimiz şehit olursa bunun hesabını sizden sorarız.biz öğretmenleri rahat bırakın. Kişisel ve ideolojik atamalar yaparak çalışmalarımızı engelleyen bürokratlarınızın baskılarını durdurun.biz milletin çocuklarına kendi milli değerlerini kazandırmasını biliriz.

Sayın Bakan, yeri geldiğinde bu öğretmenler ne iş yapıyor? diye soruyorsunuz.içinden çıkılmayacak bir hal aldığında "öğretmenler yapsın" diyorsunuz. Lütfen ne söylediğinizi tekrar kontrol edin. Ne söyleyeceğinizi de gelin öğretmenler ve onların kuruluşlarıyla birlikte karar verin.
Unutmayın her şeyi bilen sadece Cenabı Allah'tır.dünyevi meseleleri dünyada olanlarla paylaşarak yapalım.

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıklarına saygılarımızla arz ederiz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber