Buzda kayarak düşen Mustafa Dede'nin 2 yıldır süren ızdırapları sona erdi

Trabzon’da 2 yıl önce buzda kayarak düşen ve omurgasında kırıklar oluşan 74 yaşındaki Mustafa Mısır’ın ızdırapları sona erdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2014 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ameliyata sedye ile girdiğini ancak yürüyerek çıktığını belirten "Yaklaşık iki yıl önce yoldaki buzlanma nedeniyle kayarak yere düştüm. Birçok yere başvurdum ancak ağrılarımdan kurtulamadım. Ameliyattan sonra eski sağlığıma kavuştum ve şimdi çok iyiyim" diye konuştu.

Çeşitli rahatsızlıklarından dolayı uzun süre kortizon kullanan ve omurgasında kırıklar oluşan 74 yaşındaki Mustafa Mısır'ın bir süre önce kendilerine başvurduğunu kaydeden Özel Yıldızlıgüven Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yusuf Aşık, gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla kapalı verteba (omurilik) kırığı ameliyatı yaptıklarını söyledi. Türkiye'nin belirli merkezlerinde yapılabilen ameliyat ile hastanın genel anestezi almadan lokal uyuşturma ile kırık omurgasının düzeltildiğini kaydeden Aşık "Ameliyat esnasında hasta uyutulmadı. Hastayla konuşarak operasyonun gerçekleştirdik. Kırık omurgaya lokal anestezi ile girilerek kemik yapıştırıcı (Bone cement) ile sağlamlaştırıldı. Ameliyathaneyi yürüyerek terk eden hastamızın eski sağlığına kavuşmasından dolayı mutluluk duyuyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber