Bakan Çelik 'Hayat Türküsü' dizisinde rol aldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2006 17:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, TRT tarafından Van'da çekimi yapılan "Hayat Türküsü" dizisinde rol aldı.
Bakan Çelik, Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız'ın makam odasında kurulan dizi setine gelerek yaklaşık yarım süren çekimlere katıldı.
Bakan olarak rol aldığı dizinin çekiminden önce Bakan Çelik'e makyaj yapıldı.

Çelik, dizi çekimlerini tamamladıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hayat Türküsü" adlı dizinin özellikle kız çocuklarının okula gönderilmesi, köydeki vatandaşların bu konuda ikna edilmesi, göndermemekte ısrarı olan insanların bu şekilde ikna edilerek çocuklarını okula göndermesi teması üzerine kurulduğunu belirtti.
Bu televizyon dizisinin biraz daha gerçekçi olması için TRT ve yapımcılar tarafından kendisinin de küçük bir rol almasının istendiğini anlatan Çelik, şöyle konuştu:
"Ben de bunu severek kabul ettim. Çünkü bu, eğitime hizmet eden bir dizidir. Yoksa bizim başka bir dizide rol almamız söz konusu olmaz. Ama ben gerçek hayatta bunu zaten oynuyorum. Rol yapmama gerek yok. Her gün yaptığımı burada da yapmış oldum. Bu diziyi önemsiyorum.

TRT'yi böyle bir dizi çektirdiği için ve her cumartesi günü yayınladığı için tebrik etmek istiyorum." Çelik, diziyi işlerinin yoğunluğundan dolayı cumartesi günleri izleyemediğini, ancak daha sonra CD kaydından izlediğini kaydetti.

Dizi çekiminin ardından Çocuk Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi ile Bilim Sanat Merkezini ziyaret eden Çelik, yeğenine ait giyim mağazasının açılışına katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber