Yenimahalleli kadınlar matinede eğlendi

Yenimahalle Belediyesi’nin her ay düzenleyerek geleneksel hale getirdiği Kadınlar Matinesi’nin 4’üncüsünde Yenimahalleli kadınlar doyasıya eğlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2014 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yenimahalleli kadınlar matinede eğlendi

Yenimahalle Belediyesi'nin her ay düzenleyerek geleneksel hale getirdiği Kadınlar Matinesi'nin 4'üncüsünde Yenimahalleli kadınlar doyasıya eğlendi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımıyla gerçekleşen matinede kadınlar birbirileriyle yarışarak çeşitli ödüllerin de sahibi oldu.

800'e yakın kadının katıldığı matinede kadınlar hem stres attı hem de gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Hınca hınç dolu olan salonda bayanların çoğu, matinenin başlamasını heyecan içerisinde ayakta bekledi.

Yenimahalleli kadınların büyük ilgi gösterdiği matinede konuşma yapan Yaşar, "Belediyemizde düzenlediğimiz 4'üncü kadınlar matinesinde yüzlerce bayanın burada olması beni çok sevindirdi. Bizler Yenimahalle Belediyesi olarak her zaman kadınımızın yanındayız. İlçenin dört bir tarafında açtığımız YENİMEK kursları ile kadınlarımızı meslek sahibi yapıyor, aile bütçelerine katkıda bulunmalarına olanak sağlıyoruz. Sizlere Yenimahalleli olmanın gururunu yaşatmak için çalışıyoruz. İlçemiz artık Türkiye'de konuşulan bir ilçe oldu" diye konuştu.

Şarkılara ve türkülere hep bir ağızdan eşlik eden kadınlar, matinenin sonuna kadar halay çekip oyun havası eşliğinde oynadı. Ardından çekilişte ve oryantal dansında birinci, ikinci ve üçüncü olan kadınlara birbirinden güzel hediyeler verildi. 7'den 70'e herkesin katıldığı matinede anneleri ile birlikte gelen afacanlara da Yenimahalle Belediyesi tarafından puzzle dağıtıldı.

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği matineden memnun olduklarını dile getiren hanımlar, "Yaşar'a bize eğlence ve hediye dolu bir gün düzenlediği için teşekkür ederiz. Yenimahalle Belediyesi, kadınlara verdiği önemi bu organizasyonuyla bir kez daha göstermiş oldu" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber