Mini tutkunları Tirilye'de buluştu

İstanbul’da 2005 yılında kurulan ve Türkiye’nin ilk mini marka araçlarının toplandığı otomobil grubu olan Mini Passion üyeleri, 12 araçlık konvoyla Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Tirilye’ye geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2014 11:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mini tutkunları Tirilye'de buluştu

İstanbul'da 2005 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk mini marka araçlarının toplandığı otomobil grubu olan Mini Passion üyeleri, 12 araçlık konvoyla Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Tirilye'ye geldi.

Kulüp yöneticisi Onur Başpınar, geçen yıl 20 organizasyon yaptıklarını belirterek, "Bunlardan 3'ü yurt dışıydı. İstanbul ağırlıklı, ama belli bir yaşın üzerinde, gezmeyi seven insanlardan oluşuyoruz. Grubumuzda 300'ün üzerinde mini araç var. Ülkemizin görülmesi gereken yerlerine gitmeye devam edeceğiz. Bugün de Tirilye'ye gelerek gezilmesi gereken yerlerden birini daha görmüş olduk" dedi.

Grup üyeleri, İstanbul'dan Tirilye'ye ulaşmalarının ardından araçlarını limana park ederek, Gardenya Cafe'nin misafiri oldu. Burada yemeklerini yiyen grup üyeleri, daha sonra Tirilye'den ayrıldı. Mudanya'da da gezen grup üyeleri, daha sonra geldikleri güzergahtan geri döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber