Eski SHP Milletvekilinin kızı Ak parti adayı oldu

AK Parti, Kırıkkale'nin Keskin İlçesi'nde Belediye Başkan adayı olarak, eski SHP milletvekili ve geçen dönem CHP milletvekili adayı Yaşar Yılmaz'ın kızı 38 yaşındaki Esra Yılmaz Aksoy'u aday gösterdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Ocak 2014 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Esra Yılmaz Aksoy aynı zamanda, Ak Parti kurucularından İçişleri ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunan Milletvekili Abdülkadir Aksu'nun kızkardeşinin oğlu ile evli.

TOKİ'de uzman olarak görev yaparken aday adaylığı nedeniyle istifa eden 2 çocuk annesi Esra Yılmaz Aksoy, Keskin'in bir çöküşten kurtulması için önemli fikir ve projeleri olduğunu belirterek şunları söyledi:

"CHP nutuk atar, AK Parti ise icraat yapar. Zamanla babam da sözüme geldi, kendisi de artık böyle düşünüyor. O da artık bana ve partimize destek veriyor. Allah kısmet, nasip ederse güzel icraatlarımız olacak. Keskin benim doğduğum büyüdüğüm yer. Keskin'in yeri benim gönlümde çok farklı. İlçem için bir şeyler yapmayı çok istiyorum."

AK Partili Bayram Sakallı'nın yürüttüğü Keskin Belediye Başkanlığı'na, seçilmesi halinde ilk kez bir kadın gelmiş olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber