Diyaliz hastaları dizileri kaçırmıyor

Kütahya’nın Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi, hastalarına kaliteli ve konforlu sağlık hizmeti sunmada sınır tanımıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2014 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyaliz hastaları dizileri kaçırmıyor

Kütahya'nın Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi, hastalarına kaliteli ve konforlu sağlık hizmeti sunmada sınır tanımıyor. Diyaliz Ünitesinde tedavi gören hastalar, başuçlarında duran LCD televizyonlarına kulaklık takarak istedikleri kanaldan begendikleri dizileri birbirlerini rahatsız etmeden izleyebiliyor.

Tedavi esnasında yatar vaziyette bazı hastalar maç izlerken bazıları müzik ve eğlence programlarını tercih ediyor. Diyaliz hastaları evde yarım bıraktığı televizyon dizisini Diyaliz Ünitesinde tedavi esnasında izleme olanağı buluyor.

Başhekim Uz. Dr. Mesut Karaca uygulama sayesinde 4 saatlik seansta hastaların birbirlerini rahatsız etmeden istedikleri televizyon kanallarında beğendikleri programları izleme olanağı sunduklarını söyledi. Eskiden ünitede bulunan tek bir televizyonun hastalar arasınhda sıkıntıya yol açtığını dile getiren Başhekim Karaca uygulama ile bu sorunu ortadan kaldırdıklarını bildirdi.

Talebin hastalardan geldiğini dile getiren Karaca, Şerife Nasuhoğlu isimli hastanın sembolik bağışla başlattığı kampanyayı hastane yönetimi olarak döner sermayenin de desteğini alarak 15 LCD televizyonu hastaların başuçlarına yerleştirdiklerini ve hastaların artık birbirlerini rahatsız etmeden istedikleri kanaldan begendikleri programları izlemeye başladıklarını söyledi.

Başhekim Karaca, "Şerife Nasuhoğlu adlı büyüğümüz, yaptığı sembolik bağışla döner sermayeden yararlanarak, 15 adet 22 inç LED televizyon almamızın kıvılcımını ateşledi. Başlattığı bu hayırlı kampanyadan dolayı hastanemiz ve hastalarımız adına kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

2013'de hastalara kaliteli ve konforlu bir sağlık hizmeti sunabilmek için döner sermayeden sağladıkları 2 milyonluk liralık gelirle pek çok teknolojik cihaz alımı yaptıklarını ifade eden Başhekim Karaca, 2014'de diyaliz hastalarına günde üç seans hizmet vermeyi planladıklarını ve bu hususta çalışma başlattıklarını söyledi.

Diyaliz merkezinde. pazar hariç günde iki seanstan 15 makinede dönüşümlü olarak 48 hastanın düzenli olarak tedavi gördüğünü dile getiren Başhekim Karaca, "Hastalarımıza yönelik yeniliklerimiz 2014'de de devam edecek. Biz sadece Simav'a değil çevresindeki pek çok ilçeye de hizmet veriyoruz. Bölge hastanesi gibi çalışıyoruz. Bu yüzden büyüklüğümüze ve şanımıza yakışır hizmet sunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber