İmam Hatip Öğrencileri yetimlere destek verdi

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan “İyilikte yarışan sınıflar” kampanyasına Bartın İmam Hatip öğrencilerinden destek geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2014 22:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İmam Hatip Öğrencileri yetimlere destek verdi

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan "İyilikte yarışan sınıflar" kampanyasına Bartın İmam Hatip öğrencilerinden destek geldi.

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın desteği ile başlattığı "İyilikte yarışan sınıflar" kampanyasına Bartın İmam Hatip öğrencilerinden destek geldi. Bartın İmam Hatip Ortaokulu'nda 10 ayrı sınıfta okuyan öğrenciler bir araya gelerek 10 yetime topladıkları yardım ile sponsor oldu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Bartın Sorumlusu Mücahit Mekeç, proje kapsamında İmam Hatip Ortaokulu'nun 10 sınıf ile 10 yetime destek vererek proje katıldığını belirtti. Yetim olmanın önemine ve Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'in de bir yetim olduğunu belirten Mekeç, "Yetimin gözyaşını dindirmek, efendimizin Mekke'de ki gözyaşlarını dindirmekle eşdeğerdir. Ayrıca bu kampanyaya katılan öğrencilerimiz kardeşlik, paylaşma ve ümmetin kardeşlerinin dertleriyle dertlenme gibi sosyal algılarını geliştirecektir. Bu kampanya sayesinde misyonerlerin, organ mafyalarının, ahlaksız çetelerin oyunlarını bozacağız. Bugün sizler yetimler üzerinde oynanan kirli oyunları bozarak tarihe geçiyorsunuz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber