4 yıl önce aldırdığı safra kesesi filmde çıktı

Adana’da şiddetli bel ve kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Hasan Akel, çekilen filminde 4 yıl önce aldırdığı safra kesesi çekilen filmde yeniden ortaya çıktığı görüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2014 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
4 yıl önce aldırdığı safra kesesi filmde çıktı

Merkez Seyhan ilçesinde oturan işçi emeklisi Hasan Akel (56), bir süre önce bel ve kasık ağrısı başlayınca, bir devlet hastanesine gitti. Doktor muayene ettiği Akel'den, vücudunun alt ve üst tarafının filminin çekilmesini istedi. Bunun üzerine Akel'in filmi çekildi. Filmi inceleyen doktor sonuçlara göre "Sizin hiçbir şeyiniz yok" diyerek Akel'e ilaç bile yazmadan gönderdi.

Akel evine döndükten sonra yine bel ve kasık ağrısı yaşadı. Bunun üzerine çekilen filmin sonuçlarını incelediğinde şok olan Akel, 4 yıl önce aldırdığı safra kesesi hakkında, "Safra kesesi homojen olup normal yer ve büyüklüktedir" ibaresinin yazılı olduğunu gördü.

İlk gittiği hastanede filmi çekildikten sonra, "Hiçbir şeyiniz yok" denilerek gönderildiğini söyleyen Akel, "Çekilen film komedi filmi gibi. Benim 4 yıl önce aldırdığım safra kesem bile filmde var görülüyor. Böyle bir şey olamaz. Ben ağrıdan duramazken doktor bende bir şey olmadığını söyleyerek gönderdi. Bunun üzerine özel bir hastaneye giderek 2 bin 500 lira para harcayıp iki kez ameliyat oldum. Şimdi sağlığım yerinde. Ben emekli bir insanım bu parayı güç bela ödedim. Bana bakmayan ve ilgilenmeyen yanlış teşhis koyan, olmayan organımı varmış gibi gösteren hastane ve doktorlardan şikayetçiyim. Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunacağım" dedi.

Hastane yetkilileri ise vatandaşın iddialarının inceleneceğini, ihmal olması durumunda inceleme başlatılacağını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber