25 yıl sonra gelen mutluluk

Isparta'da, 48 yaşındaki Aynur Aksu’nun 25 yıllık annelik hasreti sona erdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2014 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
25 yıl sonra gelen mutluluk

Aynur Aksu, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde sezaryenle sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. 3 kilo 300 gram ağırlığında doğan bebeğe Abdullah adı verildi.

Isparta Kadın ve Doğum Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Pınar Topsakal yaptığı açıklamada, "Abdullah bebek iki gün önce annesine büyük bir sevinç yaşatarak dünyaya geldi. Annesinin 25 yıldır beklediği bir bebekti. Anne önceden tedavi olmuştu. Hastanemiz tüm doğumların yapılabildiği tam teçhizatlı bir hastanedir. Anneye mutluluklar diliyorum. Bu doğum hastane çalışanları olarak bizi çok sevindirdi" dedi.

"ÇOK NADİR BİR DURUM"

Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Osman Aydın da bebeğin iki gün önce dünyaya geldiğini belirterek şöyle konuştu: "Ailemize hayırlı olsun. Hastane olarak ender gördüğümüz doğumlardan biri. Genelde 35 yaşın üstündeki doğumlar riskli doğumlardır. Günümüzde kadınların erken menopoza girdiklerini düşünürsek 48 yaşında doğumun çok nadir görülen bir durum olduğunu söyleyebiliriz."

"ALLAH HERKESE NASİP ETSİN"

Yıllardır bebek hasreti çeken Aynur Aksu da, 25 yıl sonra annelik duygusunu tattığı için mutlu olduğunu söyledi. Doğum için tedavi gördüğünü ancak maddi imkansızlık nedeniyle tüp bebek tedavisi olamadığını belirten Aksu, "Çok mutluyum. Bunca yıl sonra çocuğum oldu. Üzülüyordum çocuğum yok diye. Hep bir çocuğum olsun diye dua ettim. Doktorum Pınar Aydoğan Avşar'a teşekkür ediyorum. Allah herkese nasip etsin" diye konuştu.

52 yaşındaki baba Kenan Aksu da, baba olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber