Kaleci antrenörü evinde ölü bulundu

Spor Toto 3. Lig temsilcisi Yeni Aksarayspor’un kaleci antrenörü Abdullah Aslan, evinde ölü bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2014 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaleci antrenörü evinde ölü bulundu

Siyah beyazlıların pazar günü Atatürk Stadı'nda oynayacağı Çıksalın maçı öncesinde kaleci antrenörü Abdullah Aslan (45), arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu. Atatürk Stadı'nda yapılacak antrenman için Dağılgan'da toplanan siyah beyazlılarda kaleci antrenörünün antrenman saatinde soyunma odasında olmaması nedeniyle kulüp yetkileri Fatih Mahallesi'ndeki evine gitti. Kulüp yöneticileri kaleci antrenörü Abdullah Aslan'ı yerde hareketsiz bir şekilde bulunca ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Aslan, kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Aslan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere hastanenin morguna kaldırıldı.

Kulüp Doktoru Rahmi Özçiftçi, "Hocamız 20 dakika içinde geleceğini söyledi. Gelmemesi üzerine evine gittik ve yerde yatar vaziyette bulduk. Ambulansa haber verdik ve hastanede kaybettik" dedi.

Kulüp Başkanı Ali Karakuş ise, hocanın herhangi bir rahatsızlığı olmadığını belirterek, "Çok üzücü bir olay. Acımız çok büyük. Ailesine ve kulübümüze başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber