İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Safranbolu TSO Ocak ayı Meclis Toplantısı'na Rektör Uysal konuk oldu

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı Meclis toplantısına konuk olan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Üniversitesi'nin 6 yılda geldiği noktanın, yakaladığı başarının tesadüfî olmadığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2014 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Safranbolu TSO Ocak ayı Meclis Toplantısı'na Rektör Uysal konuk oldu

Safranbolu TSO Meclis toplantısına TSO Başkanı Ali Sami Acar, Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri ve Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal katıldı.

Rektör Uysal, Üniversiteleşmede ilk hareketin çok önemli olduğunu anlatarak, "İlk harekette de Safranbolu'nun katkısı büyüktür. Karabük Üniversitesi'nin bu muhteşem kampüs alanını sizlerle, halkımızla el ele vererek meydana getirdik. Yapılan hizmetlerde ne gerçekleştiyse biz birlikte yaptık. Üniversitemiz tercih edilen bir üniversitedir. 2013 ÖSYS'de yer alan 187 üniversite arasında, Karabük Üniversitesi 322 bin 922 tercih sayısı ile 7. sırada, Lisans Programları düzeyinde yerleşen 7 bin 555 öğrenci sayısı 8. sırada yer alırken, toplamda yerleşen 12 bin 248 öğrenci sayısı ile de 10. sırada yer aldı. Bu veriler Karabük Üniversitesi'nin 6 yılda geldiği noktanın, yakaladığı başarının tesadüfi olmadığını bizlere gösterdi. Bu başarıda herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ve yapmaya da devam ediyor. 2013 yılı içersinde başarılarımız uluslararası ödüllerle taçlandırıldı. Bugün Karabük Üniversitesi yabancıların gözünde, Tarihi ile gurur duyan, elindekini bir başkasıyla paylaşmak isteyen ve her yaptığı işin altına eğitimi yerleştiren bir üniversite olarak anılmakta ve model bir üniversite olarak gösterilmektedir" dedi.

Rektör Uysal, daha sonra slayt eşliğinde üniversitenin kuruluşundan bugüne gelinen noktada yapılan çalışmalar ve planlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber