Cumhurbaşkanlığı lojmanlarını da soydular

Ankara'da hakim-savcı lojmanlarında ve askeri lojmanlarda meydana gelen hırsızlık olaylarından sonra hedef büyüten hırsızlar, bu sefer de Cumhurbaşkanlığı (Turan Güneş köşesindeki) Lojmanları soydular.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Şubat 2014 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanlığı lojmanlarını da soydular
Elini kolunu sallayarak giren hırsız

Cumhurbaşkanlığı lojmanı girişindeki polislerin açıkça "görev ihmali"nin bulunduğu olay, geçtiğimiz haftaiçi meydana geldi. Güvenlik kameraları incelendiğinde hırsız kişinin yüzü gözü sarılmış bir şekilde güvenlik kontrolünden geçmeden ve kimlik vermeden girdiği görüldü.
Kayıtlara göre, lojmanda ikamet eden birisinin araba ile lojmana girerken hırsızın da bu sırada elini kolunu sallayarak gayet rahat bir şekilde içeriye girdiği ve yine rahat bir şekilde çıktığı tespit edildi.

Soyulan evdeki tesadüfler

Hırsızın girdiği ev konusundaki bazı tesadüfler ise olayın lojmanlara ve soyulan eve çok da yabancı olmadığını düşündürtüyor. Çünkü soyulan ev sahibi hem yeni düğün yapmış olan birisi hem olay sırasında evde bulunmayan birisi. Ayrıca evin aranmadan ve dağıtılmadan doğrudan bulunduğu yerden ziynet eşyalarının alınmış olması da hırsızın pek de yabancı olmadığını düşündürten şeyler arasında.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber