Eskişehir'de ilginç evlilik teklifi

Eskişehir’de bir genç sevdiği kız evlilik teklifi için ilginç bir yol seçerek, Porsuk Çay’ında gondolla gezerken, arkadaşlarının köprüden açtığı pankartla sürpriz bir evlilik teklifi yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Şubat 2014 20:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir'de ilginç evlilik teklifi

Eskişehir 'de yaşayan ve öğrenci olduğu öğrenilen Fatih Üre (24) isimli çılgın bir aşık kız arkadaşına evlilik teklifi için Porsuk Bulvarı Adalar mevkini tercih etti. Kiraladığı gondola her şeyden habersiz kız arkadaşı Betül Demirayak (23) ile binen Üre, çay üzerinde bir süre gezdi. Daha sonra gondolla bir köprünün altından geçerken Üre'nin arkadaşları yaklaşık 2 metre boyunda, 1 metre boyunda olan ve üzerinde 'Benimle Evlenir misin Betül' isimli bir pankart açarak, meşale yaktılar. Genç kız ilk başta ne olduğunu anlayamayamazken , Üre çantasından bulunan çiçeği ve bir yüzük çıkararak gondol içerisinde Betül Demirayak'a evlilik teklifinde bulundu. Demirayak ise erkek arkadaşı Üre'nin teklifine 'Evet' yanıtı verdi.

Vatandaşların şaşkın bakışları altında gerçekleşen evlilik teklifi sonunda, genç çifti gören çevreden geçenler ise alkışlamayı ihmal etmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber