İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Cizre'de olaylı maç

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Ligi Bal gurubunda Cizre Basraspor ile Mardinspor arasında davul zurna eşliğinde başlayan futbol maçı sonunda olaylar çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2014 17:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cizre'de olaylı maç

Şampiyonluk Mücadelesi veren Cizre Basraspor ile Mardinspor arasında oynanan 15 bin taraftarın izlediği futbol maçı sonunda saha savaş alanına döndü.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde oynanan futbol maçı davul zurna eşliğinde başladı, taş ve gaz bulutu arasında sona erdi. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği futbol maçında güvenlik en üst düzeye çıkarılırken, ilçeye çevre illerden çok sayıda polis gönderildi.

Cizre Şehir Stadyumunda oynanan futbol maçında ev sahibi takım Cizre Basraspor Cenk'in attığı gol ile Mardinspor'u 1-0 yenmeyi başardı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbol sahası savaş alanına döndü. Futbolcular arasında başlayan kavgaya seyirciler dahil olunca, polis taraftarları gaz bombası ve plastik mermilerle müdahale ederek dağıtmaya çalıştı. Çıkan olaylarda Tem Şube Amiri kafasından yaralanırken, çok sayıda taraftar gazdan etkilendi, birkaç kişi de hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan olaylar nedeni ile Mardinspor kafilesi yarım saat boyunca sahada mahsur kaldı. Taraftarların dağılmasının ardından futbolcular çevik kuvvet polisleri arasında soyunma odasına girebildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber