Sırt sırta verip tekmeyle kapıyı açtılar

Denizli’de bir büfeye girmek isteyen iki hırsız, ilginç bir yöntem deneyerek, sırt sırta verip kapıyı tekmeleyip kapıyı açtılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2014 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sırt sırta verip tekmeyle kapıyı açtılar

Büfeden 15 bin TL'lik mal çalan hırsızlar daha sonra yan taraftaki buzdolabını da soyarak içecekleri çuvala koyup kayıplara karıştı.Hırsızlık anı güvenlik kamaralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün gece geç saatlerde Denizli'nin Altıntop Mahallesi'nde meydana geldi. Üç hafta önce büfesi soyulunca başka bir sokağa taşınan Şeref Acar'a ait büfe yine hırsızlar tarafından soyuldu. Sabaha karşı 04.30 sıralarında gerçekleşen olayda, hırsızlar önce büfeye gelerek etrafı kontrol etti, sonra da sırt sırta vererek cam kapıya baskı yapıp, tekmeyle kapıyı açtı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde soğukkanlı hareketleriyle dikkat çeken hırsızlar, büfeyi açtıktan sonra içeride sigaraları çuvallara doldurdu. Büfeden çuvallar dolusu sigaralarla çıkan hırsızlar yan tarafta bulunan büfenin önündeki dolaplara yöneldi. Burada da dolapları açan ve içindeki içecekleri meşrubatları çuvallara dolduran hırsızlar, daha sonra izlerini kaybettirdi.

"13 BİN TL ZARARIM VAR"

Büfesi ikinci defa soyulan büfe sahibi Şeref Acar, "Geçen haftalarda da büfemi soymuşlardı. 20 bin TL'lik malım gitmişti. Güvenlik nedeniyle bir arka sokağa taşındım. Kent merkezinde, MOBESE kameralarına yakın yerde de yeni iş yerim soyuldu. İki hırsız sırt sırta verip kapıyı açıyorlar. İçeride 10 dakika içinde sigaraları götürmüşler. Çuvallarla sigaraları taşımışlar. 13 bin TL zararım var. Hırsızların yüzleri güvenlik kameralarında net bir şekilde görünüyor. Polisin en kısa zamanda zanlıları yakalamasını istiyoruz" dedi.

Polisin olayla ilgili çalışmalara devam ettiği ve kameralardan belirlediği 2 kişiyi aradığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber