İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İşte sosyal medyayı sallayan 'suyu bulan adam'

Sosyal medyayı sallayan 'suyu bulan adam' anlattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Şubat 2014 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşte sosyal medyayı sallayan 'suyu bulan adam'

Kahremanmaraş'ta, ilkokul mezunu 60 yaşındaki Şevket Kozalak, vücudundaki biyoenerjiyi kullanarak bakır, çelik ve alüminyum karışımlı tellerle oluşturduğu çubukla yeraltı kaynaklarını buluyor. Kozalak'ın, su gibi doğal kaynakların üzerinden geçtiği sırada, elindeki bükülmesi zor tellerin kontrol edemeyeceği şekilde tepki vermesiyle kaynağı bulması görenleri şaşırtıyor.

8 çocuk babası emekli Şevket Kozalak, 15 yıl önce keşfettiği yeteneğiyle yeraltındaki su, gaz ve metal gibi kaynaklara ulaşabiliyor. Çelik, bakır ve alüminyum gibi iletken tellerle kuraklığın yaşandığı alanlarda bile kısa sürede suya ulaşan Kozalak, kendisine inanmayanları da uyguladığı testlerin ardından aldığı olumlu sonuçlarla hayrete düşürüyor. Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Mersin ve İzmir gibi kentlerde birçok kentte çiftçiye kuyu açmaları için öncülük yapan Kozalak, mühendislerin susuz olduğunu söylediği alanlarda bile suya ulaştığını ileri sürdü. İnsanları ümitlendirmemek için suyun debisiyle ilgili net tahminde bulunmadığını belirten Kozalak, "Ben ilk olarak dut ağacının dalıyla başladım. Ben bile buna inanmıyordum. Arazimde su aramak için bir adam bulduk. Dut dalıyla suyu bulacağını iddia etmişti. Ben bunu duyunca çok şaşırdım. Bu kadar teknoloji varken dut dalıyla su bulunmasına inanmadım. Ama o arkadaşın getirdiği dut dalını elime aldığımda o adamdaki enerjinin 20-30 kat fazlasının kendimde olduğunu anladım. Sonra bu işe adapte oldum. Kullandığım alet benim bünyemle ilgilidir. Bu alet; 10 kat 1.5 santimlik çelik, 7 santimlik bakır ve bir miktar da alüminyum karışımlı teldir. Ben buna yıllarımı verdim. Bu aletin herhangi bir parçası eksik olduğu zaman kesinlikle tepki vermez, yanlış bilgi verir" dedi.

'ENERJİYİ HARCADIĞIM ZAMAN ÇOK RAHATLIYORUM'

Kozalak, elindeki metal tellerin suyla kendisi arasında iletken görevi yaptığını ifade erri. Kozalak, "Önceleri 110 kilo ağırlığındaydım. Sonra bir rahatsızlıkla kilo vermeye başladım. Hastanelere gittim bir türlü teşhis koyamadılar. Ankara'ya gittim ve yapılan tahlillere göre, her hangi bir hastalığa rastlanmadı. Doktorlara bendeki yetenekten bahsettim. Ben de biyoenerji olduğunu söylediler. Ben araziye çıkıp bu enerjiyi harcadığım zaman çok rahatlıyorum ve rahat uyuyorum. Bunu kullanmadığım zaman rahatsızlık hissediyorum" diye konuştu.

'DOĞALGAZIN NEREDE OLDUĞUNU BULABİLİRİM'

Biyoenerjisiyle bazen elindeki telleri kontrol edemeyerek yere düştüğünü anlatan Kozalak, vücudunda kanama meydana geldiği zaman iletkenliğini de kısa süreliğine kaybettiğini kaydederek, şöyle konuştu:

"Sıcak suyla ilgili çalışma yaptım. Elbistan ve Ekinözü ilçelerindeki şifalı sularla ilgilendim ve onları da hissettim. Ayrıca deniz kenarındaki tuzlu suların da kaynaklarını biliyorum. Doğalgazın debisini bilemiyorum ama bana tepkisi oldukça fazla. Çalışmalarıma devam ediyorum. Doğalgazın nerede olduğunu bulabilirim. Bazı kuyularda hem su, hem de doğalgaz çıkıyor. Açıklamaya çekiniyorum çünkü ben bir ilkokul mezunuyum. Bazı insanlar inanmıyorlar ama görünce çok şaşırıyorlar."

Bölgede 'Su bulan adam' olarak tanınan Şevket Kozalak, birçok yerden aldığı telefonlarla özellikle çiftçilere su bulmaları konusunda yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber